Ideeënbus:

Naast uitgebreide webapplicaties die we bouwen op vraag en naar exacte eisen van onze klanten, willen we ook diensten aanbieden aan een ruimer publiek.

Deze diensten zullen minder specifiek zijn dan een applicatie op maat, maar juist hierdoor worden ze bruikbaar voor verschillende partijen die een gelijkaardig, doch niet volledig identiek, probleem hebben.

Dit kan iets heel eenvoudig zijn zoals een visitekaartje voor uw bedrijf waarbij je zonder moeite en voor een (zeer) klein bedrag terug te vinden en bereikbaar wordt op internet.

Maar het kan ook gaan om zeer complexe problemen waarvan de uitwerking het budget van de (potentiƫle) klant zou overstijgen. Een voorbeeld hiervan zou de organisatie van tennislessen door een tennisclub kunnen zijn, er zijn immers enorm veel factoren waarmee rekening dient gehouden te worden: beschikbaarheid van trainers en de niveau's waaraan ze les kunnen geven, de beschikbaarheid van de velden, de wensen en het niveau van de clubleden, ...

Indien het aannemelijk is dat meerdere klanten zich zouden abonneren op een oplossing voor het gestelde probleem kan dit alsnog de moeite lonen om een applicatie hiervoor te ontwikkelen.

Indien u zich geconfronteerd ziet met een project waarvan u denkt dat het hiervoor in aanmerking komt, neem dan gerust contact met ons op, dan kunnen we samen eens bekijken wat er voor uw situatie de beste oplossing is. Ook indien u meent een idee te hebben waarvan u denkt dat er een voldoende groot publiek is dat hiervoor interesse heeft, mag u ons steeds contacteren en kunnen we samen de haalbaarheid ervan onderzoeken.

Contactformulier